Filelist convert a pdf file!

Despre Young Professionals Club
Fondat In 2008, Young Professionals interesul dezvoltarii personale si profesionale a membrilor sai. Acestia sunt tineri cu cariere de succes in diferite domenii, dar care au obiective si interese comune: networking si dezvoltare personala. Asociatia YPC crede cu tarie în Comunitatea Young Professional dialogului bazat pe schimbul de idei si experiente. Prin activitatile derulate, YPC amprenta nu doar asupra membrilor sai, cat si asupra societa , acestora in proiecte care aduc o schimbare pozitiva a comunitatii.
evenimente prin care reflecta interesele diverse ale membrilor sai. Pana acum, YPC a organizat de la proiecte sociale, de mediu sau antreprenoriale, pana la Astfel, YPC isi desfasoara activitatea in 3 mari directii: Dezvoltarea “2 P” a membrilor: personala si profesionala Ne dorim sa realizaram o schimbare in societatea romaneasca in domenii precum mentalitate, modele, tolerata si.actiune si consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.
Misiunea YPC
Crearea unei Comunitati de tineri profesionisti Viziunea YPC
Prin actiunile intrepinse sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a m Asociatia Young Professionals Club – Raport anual 2010
Ce am realizat in 2010 ?
Proiecte implementate
Linked to Green
Evenimente
Cupa Young Professionals
Speed networking
GoForest
Excursii:
Proiecte in curs de
implementare
Training Public Relations
Petreceri tematice:
ReDescopera Romania
Young Profesionals Academy
PRO KIDS ACADEMY
Let’s Football
Asociatia Young Professionals Club – Raport anual 2010
Linked to Green
Programul Linked to Green a debutat printr-un proiect- pilot derulat în perioada noiembrie 2009-iunie 2010 în Bucuresti, propunându-si crearea unei legaturi între locatiile HORECA si companiile de colectare. Proiectul a fost dezvoltat în parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje si Remat Holding, fiind primul proiect de colectare selectiva a desseurilor din ambalaje adresat sectorului HORECA. Linked to Green a beneficiat de sprijinul a peste 20 de parteneri din domenii diferite de activitate.
În cele 4 luni de derulare a proiectului-pilot, peste 22 de locatii HORECA au fost implicate în proiect încercând colectarea selectiva a ambalajelor, iar o parte dintre ele au decis sa continue contractul încheiat cu compania de colectare Totodata, au fost acordate doua premii locatiilor participante la programul Linked to Green. Diploma pentru “Cea mai Implicata locatie” a fost acordata cafenelei Green Hours, pentru cea mai mare implicare în proiect, iar diploma pentru “Cea mai Linked to Green locatie” a revenit Laptariei lui Enache, pentru cea mai mare cantitate de deseuri colectate selectiv.
Prin intermediul acestui proiect am încercat sa educam doua categorii diferite de public: angajatii locatiilor HORECA si clientii locatiilor, ambele categorii fiind în egala masura mesageri ai proiectului catre publicul larg. În cele 4 luni de implementare am descoperit cât este de greu sa schimbi o mentalitate, dar si cât este de placut atunci când stradaniile îti sunt rasplatite. Situatiile cu care ne-am confruntat pe parcursul proiectului au fost dintre cele mai diverse, de la companiile care au acceptat cu entuziasm, la cele care au privit cu reticenta sau neîncredere implicarea în proiect. Dupa acest proiect pilot, putem spune ca, desi sistemul colectarii selective în segmentul HORECA este in faza incipienta, a demonstrat ca este nevoie doar de putina bunavointa pentru a fi implementat un astfel de program, iar sprijinul autoritatilor ne-ar putea ajuta sa îl extindem la nivel national”, a declarat Dragos Barbalata, presedinte Young Professionals Club.
Asociatia Young Professionals Club – Raport anual 2010
Cupa Young
Professionals –
fotbal mixt
In cursul lunii iunie 2010, Young Professionals Club a organizat prima editie a Cupei Young Professionals - fotbal mixt, in cadrul careia 8 echipe s-au luptat pentru titlul de “Cea mai buna echipa de tineri profesionisti”. YPC a ocupat locul I, urmata de TNT Romania pe locul II, iar locul III a fost Evenimentul s-a adresat angajatilor din companii si institutii, precum si membrilor sau voluntarilor din ONG-uri, propunandu-si promovarea importantei activitatilor sportive si a Meciurile competitei s-au desfasurat la Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale, si s-au aplicat regulile jocului de fotbal in sala si regulamentul FIFA.
Prima editie a Cupei Young Professionals – fotbal mixta avut alaturi atat companii cat si ONG-uri din Bucuresti: Colas D ; Wilo Green Team ; A Team ; YPC; YPC 25 ; Colas Ro ; JCI Asociatia Young Professionals Club – Raport anual 2010
Go Forest
Actiunile de ecologizare si orienteering au angrenat minim 30 de tineri care au participat în mod voluntar la cele 2 La fiecare actiune a participat si grupul de initativa format din cei 5 membri. Programul celor doua sesiuni a fost similar si este prezentat mai jos: Tinerii au fost împartiti în 4 echipe a câte 5 membri, având un traseu de urmat în Padurea Pustincu. Concursul a constat în strabaterea traseului stabilit într-o perioada de timp prestabilita, marcarea tuturor punctelor de pe harta si colectarea a minim 13 kg de deseuri menajere/ echipa. Toti participantii au avut pungi de colectare ecologice, iar deseurile au fost adunate de pe traseu. Astfel, în cadrul echipei a existat un capitan care folosind busola si harta i-a directionat pe membrii echipei din punctul A în punctul B. În punctul B, locul capitanului si coordonarea echipei a fi luata de alt membru al echipei, acest lucru facându-se succesiv pe tot traseul. S-a urmarit lucrul în echipe, comunicarea din cadul acestora si sudarea echipelor.
De asemenea au fost realizate obiecte reprezentative din deseurile adunate, respectiv din hartie, mucuri de tigara si PET- uri care au fost expuse in cadrul unei expozitii – eveniment impreuna cu cele mai sugestive fotografii de pe toata durata proiectului. În cadrul expozitiei - eveniment au fost distribuite participantilor brosura proiectului în format fizic.
Asociatia Young Professionals Club – Raport anual 2010
ReDescopera
(Re)Descopera Romania din dorinta membrilor YPC de a (re)descoperi locatii turistice din Romania si sa le promoveze mai departe la alti tineri cu scopul curajos de a (re)vigora zonele respective si traditiile minunate. Este vorba de o locatie turistica neindeajuns promovata: Cheile Sohodolului si de o locatie cumva “uitata in paragina”: Cheile Turzii.
dorinta s-a trecut la o idee de se materializeze in fapte, adica echipa YPC s-a ocupat de scrierea si depunerea spre aprobare a unei cereri de finantare pentru a obtine bani necesari efectuarii activitatilor gandite. Dupa evaluarile prin care s-a trecut, finalitatea a fost reprezentata de obtinerea finantarii prin Programul “Tineret in Actiune”, Actiunea 1.2. “Initiative ale tinerilor” Proiectul va contribui la promovarea turismul local prin crearea unui jurnal de calatorie, galeriele foto, informatii despre locatiile descoperite.
Acest proiect vizeaza in primul rand implicarea tinerilor, deoarece ne dorim ca acestia sa constientizeze potentialul turistic al locului si sa-l exploateze sau valorifice intr-o forma ce implica dezoltare durabila pentru generatiile viitoare. Tinerii localnici vor fi de asemenea incurajati sa ia parte la diferite activitati ale proiectului cu entuziasm, ei fiind promotorii de La momentul actual proiectul se afla in faza de implementare. Asociatia Young Professionals Club – Raport anual 2010

Source: http://www.youngprofessionals.ro/files/files/Raport_anual_2010_Young%20Professionals%20Club.pdf

fancyguppies.co.uk

Eradicating Hydra and Other Pests with Flubendazole From: Journal of the American Killifish Association September/October 2003Vol.36, No. 5By Charles Harrison, Ph.D. This article is first about hydra and its eradication. Secondly, it is about a lot of relief from someof the most hideous afflictions of tropical aquarium fish, including wasting disease, which isoften associated with the presence

megeducation.gov.in

Sl. NoName of Students Name of Institution Sr. Syamala Reddy College of Nursing BangaloreR.R School of Nursing, Chikkabanavara, BangaloreR.R School of Nursing, Chikkabanavara, BangaloreR.R School of Nursing, Chikkabanavara, BangaloreR.R School of Nursing, Chikkabanavara, Bangalore11 Ms. Bankynmawlang L. Nonglait R.R School of Nursing, Chikkabanavara, BangaloreNorth Eastern Institute of

Copyright © 2010-2018 Pharmacy Drugs Pdf